AF ASTRID KRISTIANSEN

Min historie

Mine chokolader ligner chokolade, og det afspejler det ærlige håndværk og de gode råvarer, der ligger bag chokoladefremstillingen. De smager af det fyld, der er indeni, og de er lavet på de bedste ingredienser.

Smagene er udviklet gennem mange års test i min kritiske gourmet-familie og det stadigt voksende testpanel. Mit mål er altid, at fyldet skal matche og harmonere med chokoladevalget. Med udgangspunkt i ønsket om balance udfører jeg fortsat produktudvikling og skaber kontinuerligt nye, skønne smagsindtryk.

Chokolade har været min yndlingshobby i over 40 år, og jeg elsker det! Jeg har oplært både børn og venner gennem 15 år og er længe blevet opfordret til at sælge. Så nu åbner jeg mit lille chokoladeværksted, Choc-oh-la-la, så endnu flere kan dele smagsoplevelserne, fornøjelsen og chokoladeglæden.

Hos mig har du mulighed for at få noget helt unikt til netop din familie, cafe eller mindre restaurant.

Det du allerbedst kan lide, måske endda med dit eget twist.